Syltede æbler og rødløg

Syltede æbler og rødløg

5 min
5 min
1  glas
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Syltede æbler og syltede rødløg smager dejligt. Det er vanvittig nemt og lynhurtigt at lave og de passer godt til at pifte smørebrød, burgere og f.eks. hotdogs op til et væsentlig højere niveau
Om opskriften
Beskrivelse

Syltede æbler og syltede rødløg smager dejligt.

Det er vanvittig nemt og lynhurtigt at lave og de passer godt til at pifte smørebrød, burgere og f.eks. hotdogs op til et væsentlig højere niveau.


Se en teaser til vores video hvor vi laver syltede rødløg her:

GastroFun PREMIUM kan du selvfølgelig se hele videoen. Har du ikke adgang endnu, kan du tilmelde dig her.


Redaktion: Se vores opskrift på syltede rødløg her.

Ingredienser
2 dl Eddike (Bare brug din yndlingsvariant, f.eks. æbleedikke eller hvidvinseddike)
1 dl Sukker
1 tsk Peberkorn
1 tsk Fennikelfrø
2 Æbler
1 Rødløg
Vejledning

Kog eddiken op med sukker og krydderier.

Snit æblerne og løgene i tynde både, læg dem i et sylteglas og hæld så den kogende lage over.

Luk glasset og lad det afkøle. 

Syltede rødløg og æbler

Om forfatteren
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Bio
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier