Sweet green bowl

Sweet green bowl

10 min
20 min
1  personer
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
âś…Sweet green bowl🥗med bønnepasta og karry dressing. 

✅En anderledes og smagfuld pastasalat uden kød.

âś…God til bĂĄde madpakken og til aftensmaden.

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Om opskriften
Beskrivelse

Sweet green bowl med bønnepasta og karry dressing. 

En anderledes og smagfuld pastasalat uden kød.

God til bĂĄde madpakken og til aftensmaden.

Vi har opskriften fra bogen: "Sundt&Sjovt" , skrevet af Anton Fabricius, Stephanie Agger og Patrick Brylov.

Ingredienser
40 g Kikærter (fra dåse)
  Salt og peber (samt evt. lidt paprika)
100 g Sødkartoffel
40 g salat (mix)
40 g Radiser
20 g Bønnespirer
50 g Edamamebønner
60 g Bønnepasta
Dressing
120 g Hytteost (1,5 %)
2 tsk Karry
  Salt og peber (1 knivspids af hver)
Vejledning

Sæt ovnen på 200 grader varmluft.

Skyl kikærterne i koldt vand, og dup dem tørre med køkkenrulle.

Fordel dem pĂĄ en bageplade med bagepapir, og krydr med salt, peber og evt. lidt paprika.

Bag dem i ovnen ved varmluft på 200 grader i ca. 20 minutter, eller til de er sprøde.

Kog kartoflerne i vand, til de er møre, og lad dem køle af.

Skær dem i mundrette bidder og steg dem af på panden i lidt olie i et par minutter.

Skyl salatmix, radiser, bønnespirer og edamamebønner, og skær det hele i passende størrelse.

Kog pastaen efter anvisningen pĂĄ pakken.

Bland hytteost med karry, salt og peber efter smag.

Bland salaten, og server med karrydressingen.

Noter

Fotos: Line Falck

Om forfatteren
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Bio
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for.
Skriv til os pĂĄ redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
10 min
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pĂĄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier