Svampetoast

Svampetoast

5 min
5 min
4  personer
Profile picture for user Madmomster
Madmomster
Amatør
SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan. En god frokost eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.
Om opskriften
Beskrivelse

SVAMPETOAST: En lækker cremet svampetoast med masser spinat, persille og parmesan.

Det smager jo bare så godt.

En god frokost - eller som lille snack til weekenden - Det er ikke tosset.

Opskriften er fyldt med kærlighed. Den ligger lige herunder: 

Ingredienser
Svampetoast
200 g Champignon
100 g Portobellosvampe
100 g Karl Johan svamp
2 Skalotteløg
  Frisk spinat (1 håndfuld)
4 spsk Smør (til stegning)
1 dl Piskefløde
  Salt og peber
  Citronsaft (lidt)
Til anretningen
4 skv Surdejsbrød
4 spsk Smør (til stegning)
  Persille (1 håndfuld, friskhakket)
  Parmesan (1 håndfuld, friskhakket)
Vejledning

Rens eller børst svampene rene.
Skær svampene ud hvis de bliver for store. Pil løgene og hak dem fint.

Opvarm en pande og kom smørret på og steg alle svampene ved høj varme, til de får farve.

Herefter tilsætter du skalotteløg, og steger dem med cirka 2 minutter.

Tilsæt fløden og lad den koge ind i et par minutter, til svampene bliver lækre og cremede. Krydr stuvningen med med salt og friskkværnet peber. Og smag til.
Giv det eventuelt lidt citronsaft.
Vend den frisk spinat i 30 sekunder før du serverer.

Steg brødskiver i smør på en middelvarm pande, til de er gyldne på begge sider. Og gør din persille klar.

Til anretningen:

Fordel svampestuvningen på de ristede brødskiverne, og top hele herligheden med friskrevet parmesan og persille. Servér med det samme.

Velbekomme.

Svampetoast

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Madmomster
Madmomster
Amatør
Bio
MADMOMSTER - Det næste måltid, er det bedste måltid.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier