Sushi-bowl med miso-dressing

Sushi-bowl med miso-dressing

10 min
2  personer
fadlsforlag
Redaktion
Smuk og vegetarudgave af en klassisk sushi-bowl. Denne version er glutenfri og får masser af gode proteiner. "De såkaldte sushi-bowls er blevet meget populære den seneste tid, og det er ikke uden grund.
Om opskriften
Beskrivelse

Smuk og vegetarudgave af en klassisk sushi-bowl.

Denne version er glutenfri og får masser af gode proteiner fra edamamebønner.

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit", hvor forfatteren skriver følgende om opskriften:

"De såkaldte sushi-bowls er blevet meget populære den seneste tid, og det er ikke uden grund – det er en virkelig let og lækker måde at få ryddet ud i køleskabet
på og ikke mindst få spist en masse gode grøntsager! Denne udgave er selvsagt uden fisk, men den har stadig en lækker havagtig smag takket være nori-tangen."

Ingredienser
1 dl Fuldkornsris
1 Avocado
5 Radiser
1⁄2 Agurk
2 Gulerødder
  Nori tang (2 ark)
2 dl Edamamebønner (optøede)
1 spsk Sesamfrø (sorte)
Dressing
1 spsk Misopasta
2 spsk Æblecidereddike
2 spsk Tahin
1 spsk Soja
2 spsk Vand
Vejledning

Kog risene efter anvisningen på posen i god tid – de skal være kolde til salaten.

Snit avocado og radiser i tynde skiver, og agurk og gulerødder i stave.

Nori-tangen rives i mindre stykker.

Rør derefter ingredienserne til dressingen sammen.

Anret avocado, radiser, agurk, gulerødder og nori-tang i skåle med ris og edamamebønner, og top med sesamfrø og dressing lige inden servering.

Kilde

Nemt glutenfrit

Vi har opskriften fra bogen: "Nemt glutenfrit"

Om forfatteren
fadlsforlag
Redaktion
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier