Sund madpakke

Sund madpakke

15 min
1  Portion
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Til tider ender min madpakke altid med at være ret kedeligt. ✅Men det skal der laves om på og et nyt år bliver lig med ny madpakkestil fra min side.
Om opskriften
Beskrivelse

Til tider ender min madpakke altid med at være ret kedeligt. Men det skal der laves om på og et nyt år bliver lig med ny madpakkestil fra min side.

Udover at madpakken skal være lækker, skal den også pakkes flot ind.

Ingredienser
  Kyllingebryst (Tilberedt. Rest fra aftensmaden)
  Bacon (Tilberedt. Rest fra aftensmaden)
1⁄2 Mozarella (Frisk bøf mozzarella)
  Cherrytomater
  Rød peberfrugt
  Agurk
  Æble
  Honning melon
  Granatæble
  Broccoli
  Blåbær
  Babyspinat
  Brødcroutoner (Lavet på rugbrød)
1 tsk Olie (Til croutoner)
1 tsk Røget paprika (Til croutoner)
1⁄2 tsk Løgpulver (Til croutoner)
1⁄2 tsk Salt (Til croutoner)
1 skv Rugbrød (Gerne tørt. Til croutoner )
Vejledning

Når jeg normalt laver salat til familien, starten jeg med det grønne nederst og arbejder mig op i de lækre og farvede lag. Men lige når det kommer til frokost på glas, gør jeg det omvendt.

For jeg vender salaten ud på en stor tallerken inden jeg skal spise den. 

Men den store fordel, ved at have frokostsalaten på glas, kommer i at salaten kommer lækre og ubeskadiget ud på tallerkenen, lige til at spise.

I dette glas startede jeg med at kommer knust bacon og små stykker kylling op i glasset. Begge dele var rester fra et aftensmåltid, hvor jeg lige stegte et par skiver ekstra af min bacon.

De fik selskab af bøfmozzarella i mindre stykker. Her blev de efterfulgt ag et lækkert udvalg af blåbær, cherrytomater, agurk, broccoli, melon, granatæble, peberfrugt, æble og spinat.

Vi havde en lille endeskive af vores hjemmelavet rugbrød i overskud - den blev til lækre brødcroutoner ristet på panden ved middelvarme i cirka 10 minutter, sammen med lidt olie, maldon salt, løgpulver og paprika. Lad dem køle af på fedtsugende papir inden de pakkes med i salat glasset.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier