Opskrift på sukkersirup
Sukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender.
Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald.
Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker.
Det eneste udstyr det kræver for at lave denne opskrift er en gryde, målebærer og evt. en si.
Sien skal du kun bruge til at , hvis du ønsker at si kerner og frugtkød fra – hvis du har valgt at gå i gang med en mere aromatisk udgave.
Siruppen kan holde sig i et par uger i køleskabet, så lav hellere rigeligt end for lidt.
Sukkersirup
Ingredienser
- 1 liter Sukker Hvid eller rørsukker
- 1 liter Vand
Sådan gør du
- Bring vandet i kog og tilsæt sukkeret.
- Skru lidt ned for blusset og rør godt rundt indtil at al sukkeret er opløst.
- Lad din sirup køle godt ned og hæld den på et skoldet flaske med patentlåg/prop.
- Velbekomme, du har nu en lækker hjemmelavet sukkersirup.
Noter
Foto: https://www.woodenearth.com/blogs/wooden-blog/how-to-clean-stainless-steel-cutlery