
Sukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender.
Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald.
Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker.
Det eneste udstyr det kræver for at lave denne opskrift er en gryde, målebærer og evt. en si.
Sien skal du kun bruge til at , hvis du ønsker at si kerner og frugtkød fra – hvis du har valgt at gå i gang med en mere aromatisk udgave.
Siruppen kan holde sig i et par uger i køleskabet, så lav hellere rigeligt end for lidt.

Sukkersirup
Ingredienser
- 1 liter Sukker Hvid eller rørsukker
- 1 liter Vand
Sådan gør du
- Bring vandet i kog og tilsæt sukkeret.
- Skru lidt ned for blusset og rør godt rundt indtil at al sukkeret er opløst.
- Lad din sirup køle godt ned og hæld den på et skoldet flaske med patentlåg/prop.
- Velbekomme, du har nu en lækker hjemmelavet sukkersirup.
Noter
Om forfatteren
FlytBar tilbyder cocktail catering, dispensere med ready-to-drink cocktails, og cocktail kurser til både private og erhverv i hele Danmark. FlytBars bartendere er erfarne inden for bar- og cocktailevents. Bartenderne har gennemgået en grundig intern uddannelse, og er kyndige inden for både grund-teknikker som pouring og mixing, service bag baren samt mere dybdegående spiritusviden og mixologi.
Følg vores Instagram profil og læs mere om os på vores hjemmeside.
Foto: https://www.woodenearth.com/blogs/wooden-blog/how-to-clean-stainless-steel-cutlery