Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sukkersirup

FlytBar

FlytBar tilbyder cocktail catering, dispensere med ready-to-drink cocktails, og cocktail kurser til både private og erhverv i hele Danmark. FlytBars bartendere er erfarne inden for bar- og cocktailevents. Bartenderne har gennemgået en grundig intern uddannelse, og er kyndige inden for både grund-teknikker som pouring og mixing, service bag baren samt mere dybdegående spiritusviden og mixologi.

12. august 2019
Perfekt til drinks og cocktailSukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender. Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald. Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker....

Opskrift på sukkersirup

Sukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender.

Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald. 

Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker.

Det eneste udstyr det kræver for at lave denne opskrift er en gryde, målebærer og evt. en si.

Sien skal du kun bruge til at , hvis du ønsker at si kerner og frugtkød fra – hvis du har valgt at gå i gang med en mere aromatisk udgave.

Siruppen kan holde sig i et par uger i køleskabet, så lav hellere rigeligt end for lidt.


Antal: 1 flaske

Sukkersirup

Perfekt til drinks og cocktailSukkersirupper laves forskelligt fra bartender til bartender. Hos os laver vi den ens hver gang, for vi altså kan regne med det samme udfald. Vi laver den med 1 dele vand og 1 dele sukker....
Forfatter: FlytBar
Ret: Tilbehør
Forb. tid: 2 minutter
Tilb. tid: 10 minutter

Ingredienser

  • 1 liter Sukker Hvid eller rørsukker
  • 1 liter Vand

Sådan gør du

  • Bring vandet i kog og tilsæt sukkeret.
  • Skru lidt ned for blusset og rør godt rundt indtil at al sukkeret er opløst.
  • Lad din sirup køle godt ned og hæld den på et skoldet flaske med patentlåg/prop.
  • Velbekomme, du har nu en lækker hjemmelavet sukkersirup.

Noter

Hvis man ønsker at lave en mere aromastisk sirup kan der tilføjes f.eks. bær, lakrids eller en frugt efter eget ønske:
Lad det koge op.
Stil det på køl overnatten for at trække alle smagsstofferne ud.
Si grydeindholdet grundigt.

Foto: https://www.woodenearth.com/blogs/wooden-blog/how-to-clean-stainless-steel-cutlery