ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stuvede kantareller på ristet brød

MADSAGER | 22. juni 2020
De første kanteraller begynder så småt, at kigge op af skovbunden og selvom de fleste endnu er for små til at blive plukket, kan man jo godt glæde sig på forhånd. Denne opskrift er en klassiker, men med et lille sherrytwist, som giver svampene endnu mere dybde og intensitet.

De første kanteraller begynder så småt, at kigge op af skovbunden og selvom de fleste endnu er for små til at blive plukket, kan man jo godt glæde sig på forhånd.

Denne opskrift er en klassiker, men med et lille sherrytwist, som giver svampene endnu mere dybde og intensitet.

Det er den klassiske kombination af knasende sprødt, møder blødt og cremet.


Antal: 2 personer

Stuvede kantareller på ristet brød

De første kanteraller begynder så småt, at kigge op af skovbunden og selvom de fleste endnu er for små til at blive plukket, kan man jo godt glæde sig på forhånd. Denne opskrift er en klassiker, men med et lille sherrytwist, som giver svampene endnu mere dybde og intensitet.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: madsager
Ret: Forret, Frokost
Køkken: Fransk
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 skiver Brød Ristet
  • 150 gram Kantareller Rensede
  • 1 deciliter Piskefløde
  • 1 spsk. Sherryvineddike Valgfri
  • salt og peber Efter behov
  • Smør Hvis dine svampe er købt

Sådan gør du

  • Svampene steges på en tør pande, så eventuel væske fordamper. (er dine svampe købt, vil de være mere tørre og en smule smør kan bruges).
  • Fløden og sherryvineddiken tilsættes og koges ind til en dejlig cremet konsistens.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rist en skive brød og anret svampene herpå.
  • Simpelt og virkelig lækkert.

Om forfatteren


Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk