De første kanteraller begynder så småt, at kigge op af skovbunden og selvom de fleste endnu er for små til at blive plukket, kan man jo godt glæde sig på forhånd.
Denne opskrift er en klassiker, men med et lille sherrytwist, som giver svampene endnu mere dybde og intensitet.
Det er den klassiske kombination af knasende sprødt, møder blødt og cremet.
Stuvede kantareller på ristet brød
Ingredienser
- 2 skiver Brød Ristet
- 150 gram Kantareller Rensede
- 1 deciliter Piskefløde
- 1 spsk. Sherryvineddike Valgfri
- salt og peber Efter behov
- Smør Hvis dine svampe er købt
Sådan gør du
- Svampene steges på en tør pande, så eventuel væske fordamper. (er dine svampe købt, vil de være mere tørre og en smule smør kan bruges).
- Fløden og sherryvineddiken tilsættes og koges ind til en dejlig cremet konsistens.
- Smag til med salt og peber.
- Rist en skive brød og anret svampene herpå.
- Simpelt og virkelig lækkert.
Om forfatteren
Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk