Stracciatella di bufala

Carpaccio med balsamico glace, tomatsalat med stracciatella di bufala og smørstegte bruschetta 🥖🍅🧀
Sidst ændret:
Fredag den 29. januar, 2021 - 08:47
Beskrivelse

Stracciatella di bufala er den cremede midte i en burrata, som smager helt fantastisk!

Osten laves af frisk mozzarella og fløde, og tager få minutter at lave.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
5 minutter
Hviletid
3 timer
Tid i alt
3 timer, 5 minutter
Ingredienser
Vejledning

Pluk mozzarellaen i mindre stykker med fingrene i en skål.

Hæld fløden hen over mozzarellaen, og rør godt rundt med en gaffel.

Stil osten på køl i et par timer, og rør løbende rundt i den.

Når osten har suget meget af fløden, er den klar til servering.

Hæld et godt skævt oliven olie ud over osten og tilsæt salt og peber. 

Osten kan serveres på rigtig mange måder og i adskillige retter, den kan serveres som en del af en forret, sammen med lunt brød til tapasbordet, ovenpå en pastaret, pizza eller salat.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier