ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegt hamburgerryg

PER ASMUSSEN | 9. november 2018
Hvor jeg kommer fra hader vi spild af mad og har masser af teknikker til at trylle en rest om til et lækkert måltid. F.eks. når det kommer til hamburgerryg, så synes jeg altid at vi har rester til overs.

Hvor jeg kommer fra hader vi spild af mad og har masser af teknikker til at trylle en rest om til et lækkert måltid. F.eks. når det kommer til hamburgerryg, så synes jeg altid at vi har rester til overs. I stedet for at at genvarme kødet i ovnen, mikrobølgeovnen eller måske i kogende vand, så kan man slå to fluer med et smæk ved at genvarme dem på en pande.

Kødet bliver anderledes end det kogte hamburgerryg og giver en hel anden fornemmelse til en ret.


Antal: 2 personer

Stegt hamburgerryg

Hvor jeg kommer fra hader vi spild af mad og har masser af teknikker til at trylle en rest om til et lækkert måltid. F.eks. når det kommer til hamburgerryg, så synes jeg altid at vi har rester til overs.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 250 gram Hamburgerryg Rester. F.eks. fra frost eller tilberedt dagen inden.
  • 20 gram Smør
  • 1 spsk. Olie Smagsneutral

Sådan gør du

  • Kødet er tilberedt, så det handler udelukkende om at få stegeskorpe på kødet samtidig med at det skal genvarmes. Det er dog vigtigt at det ikke tilberedes for længe, da kødet ikke skal blive tørt.
  • Nøglen for at lykkedes med stege det er at bruge en meget varm pande. Jeg varmer min pande (uden fedtstof) op og når den er meget varm hælder jeg olien på.
  • Kødet skæres i lige tykke skiver og lægges på herefter sammen med smørret.
  • Steg det i 1 minut på hver side og kødet er klar til servering.
  • Hvis du har ekstra kartofler til overs fra dagen inden, så anbefaler jeg at du serverer den sammen med brasede kartofler.

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.