ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Stegt flæsk

ANETTE SøSTRøM ASMUSSEN | 15. august 2018
stegt flæsk lavet på hjemmelavet bacon

Prøv at bruge din hjemmelavede bacon til stegt flæsk. Det smager fantastisk godt og er en super måde at give denne klassiske danske ret et ekstra løft på. 


Stegt flæsk

stegt flæsk lavet på hjemmelavet bacon
No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 Personer
Forfatter: Anette Søstrøm Asmussen

Ingredienser

  • 400 gram Bacon Hjemmelavet bacon i tykke skiver

Sådan gør du

  • Skær din hjemmelavede bacon i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen.
    Steg baconskiverne på panden ved middelhøj varme til de er gyldne og sprøde.
    Hvis du ikke skal servere flæsket med det samme kan det holdes varmt i ovnen ved 150 grader. 
    Stegt Flæsk

Om forfatteren


Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.