Stegt flæsk

Stegt flæsk

5 min
20 min
4  Personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Prøv at bruge din hjemmelavede bacon til stegt flæsk. Det smager fantastisk godt og er en super måde at give denne klassiske danske ret et ekstra løft på. 

Ingredienser
400 g Bacon (Hjemmelavet bacon i tykke skiver)
Vejledning

Skær din hjemmelavede bacon i skiver på cirka 1 centimeter i tykkelsen.

Steg baconskiverne på panden ved middelhøj varme til de er gyldne og sprøde.

Hvis du ikke skal servere flæsket med det samme kan det holdes varmt i ovnen ved 150 grader. 

Stegt Flæsk

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier