Stegt blomkål

Stegt blomkål

10 min
30 min
2  Personer
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig. 😍

Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.

Om opskriften
Beskrivelse

Er du kørt træt i de forskellige typer kartofler, så er stegte blomkål måske noget for dig.

Den let gyldne overflade på det stadig sprøde blomkål, er bare lige det afbræk fra kartoflerne jeg til tider mangler.

Ingredienser
1 Blomkål (mellem stort)
50 g Smør (til stegning)
  Salt
  Peber
Vejledning

Skær de små buketter af og stilken.

Skyld de små buketter grundigt og lad dem dryppe af på et viskestykke.

Smelt smøren på en pande og kom den afdryppede blomkåls buketter op på panden til smøren. 

Lad blomkåls buketterne stå og stege ved middelvarme i små 30 minutter, hvor de løbende vendes rund på panden, til de er let gyldne.

Jo længere tid de får jo blødere bliver de, så præcis hvor længe de skal have er en smagssag.

Stegt blomkål

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier