ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Steaksandwich

PER ASMUSSEN | 6. juni 2019

Snasket og sprød steaksandwich med hjemmerørt mayo og løgmarmelade.

Kan vi ikke blive enige om, at en steaksandwich ikke behøver at være smuk? Den er perfekt som en lækker og hurtig “restemad”, f.eks. når der er kød tilovers fra aftensmaden, eller når franskbrødet har set bedre dage. Her får begge dele nemlig en overspringshandling, og sammen går de bare op i en højere enhed 🙂

God appetit!


Antal: 2 Portioner

Steaksandwich

No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 15 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 slice Brød gerne daggammelt
  • 4 spsk. Mayonnaise efter smag og behag
  • Salt og peber
  • 4 tsk. Løgmarmelade

Sådan gør du

Kødet

  • Steg en bøf som du selv ønsker den og skær den i mindre stykker - det er træls hvis skiverne er for store, da man som regel spiser dem med fingrene.
    Jeg plejer at bruge allerede tilberedt kød. I dette tilfælde var der rester fra denne oksehøjrebsbøf. Enten vakuumpakker jeg kødet eller pakker det ind i en tætsluttende pose, der kan tåle op til 60 grader, og så genvarmes det enten i min sous vide eller ved 50-60 grader varmt vand i håndvasken.
    Lige inden servering får det en meget kort tur på en varm pande.
     

Brødet

  • Skær kanterne af dit brød og skær det i cirka 2-3 cm tykke skiver. Kanterne skæres af, da de ellers kan blive hårde ved at blive ristet.
    Rist brødet på hver side, så det får en smule farve. 
    Smør indersiden af brødet, enten med en god pesto, tapenade eller hjemmerørt mayo. Jeg brugte en skøn artiskoktarpenade med sommertrøffel.
    Tilsæt noget syltet, f.eks. syltede agurker, syltede rødløg eller løgmarmelade - jeg brugte det sidste, og det kan klart anbefales!
     
     
    Steaksandwich
    Steaksandwich

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.