Squashkage med kanel

Squashkage med kanel

10 min
40 min
8  personer
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
✅Squashkage - den er såååå lækker og svampet. ✅Kagen er krydret med kanel og har en cremet flødeostglasur på toppen. ✅Det sidste pift der gør den fantastisk er, hakkede valnødder på toppen😉
Om opskriften
Beskrivelse

Squashkage - den er såååå lækker og svampet.

Kagen er krydret med kanel og har en cremet flødeostglasur på toppen.

Det sidste pift der gør den fantastisk er, hakkede valnødder på toppen😉

Squashkage med kanel

Ingredienser
Squash kage
265 g Sukker
3 Æg
1 spsk Olie (smagsneutral, f.eks. raps- eller solsikkeolie)
3 tsk Bagepulver
1 tsk Kanel (stødt)
1 tsk Vaniljesukker
185 g Hvedemel
45 g Valnødder
275 g Squash (revet)
Flødeostglasur
60 g Smør
60 g Flormelis
120 g Flødeost (naturel)
1 spsk Vaniljesukker
Topping
30 g Valnødder (hakkede kerner)
Vejledning

Squash kage

Start med at lave en æggesnaps: Pisk æg og sukker med en elpisker i en stor skål. Når det tykner/skummer og bliver hvidt, skal du stoppe.

Tilsæt krydderierne, bagepulveret, hvedemelet og olien under kraftig piskning - så du ikke får klumper. Du kan også sætte en sigte/si henover skålen inden du hælder melet i, det stopper også klumperne.

Riv dine squash og tilsæt dem til blandingen sammen med hakkede valnøddekerner. Rør godt rundt, så det er ensartet fordelt.

Pak en lille bradepande ind i bagepapir (min var cirka 28x28 cm) og hæld kageblandingen deri.

Tilbered det i almindelig ovn i cirka 40 minutter ved 175 grader.

Tag den ud af bradepanden når den kommer ud af ovnen og placer den til afkøling på en rist.

 

Flødeostglasur

Bland flødeost, flormelis, blødt smør og vaniljesukker sammen i en skål.

Brug en el-pisker til piske blandingen ensartet og cremet.

 

Servering

Når kagen er afkølet kommes flødeostglasuren på.

Hak valnødder og kom dem på toppen.

Velbekomme.

Squashkage med kanel

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier