Sprøde chips behøver ikke at være lavet af kartofler eller jordskokker.
Vi hader madspild og derfor elsker vi ideen om at gulerodsskræller kan blive til lækre, sprøde chips – uden stor besvær.
Opskriften stammer fra bogen: “Skræl er ikke skrald”.

Ingredienser
- 200 gram Gulerødder Skræller
- 2 spsk. Rapsolie
- Groft salt
Sådan gør du
- Gulerodsskrællerne blandes med olie og salt. Skrællerne fordeles på en bageplade beklædt med bagepapir og sættes i ovnen ved 125 °C i ca. 45-50 minutter. Husk at vende skrællerne undervejs, så de bliver bagt jævnt over det hele. Når de er sprøde, tages de ud af ovnen og lægges på et stykke køkkenrulle. Drys evt. med lidt ekstra salt. Opbevares i en lufttæt beholder.
Om forfatteren
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.
Som læser hos GastroFun får du en eksklusiv rabat på bogen "Skræl er ikke skrald", hvorfra denne opskrift stammer:
Brug rabatkoden: gastrofun - så får du 20 % i rabat ved køb af bogen som du kan finde ved at følge dette link