ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sprødstegt bacon

PER ASMUSSEN | 25. oktober 2018
Perfekt som topping til f.eks. tykke supper som kartoffel-porresuppe, græskarsuppehokkaidosuppe eller jordskokkesuppe

Vi er vilde med god bacon, og den bedste får du, når du ryger den selv!

Med et par ribbenstege kan du fremstille din egen røgede bacon, der smager fantastisk og på ingen måde kan sammenlignes med noget af den bacon, du kan købe.

Perfekt som topping til f.eks. tykke supper som kartoffel-porresuppe, græskarsuppehokkaidosuppe eller jordskokkesuppe.


Antal: 2 personer

Sprødstegt bacon

Perfekt som topping til f.eks. tykke supper som kartoffel-porresuppe, græskarsuppehokkaidosuppe eller jordskokkesuppe
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Per Asmussen
Ret: Tilbehør
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 100 gram Bacon hjemmerøget

Sådan gør du

  • Skær baconskiver på cirka 1 centimer og bank dem let flade med håndroden.
    Skær i små tern efter ønske.
    Pandesteg baconternene i 15-20 minutter ved middelhøj varme, til de er sprøde og gyldne.
    Lad baconen dryppe af på fedtsugende papir (køkkenrulle) og brug dem som pynt på f.eks. supper.
    Sprødstegt bacon

Om forfatteren


Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.

Læs mere om bacon her.