Spinatwraps med spicy kyllingefyld

Spinatwraps med spicy kyllingefyld

5 min
15 min
4  stk.
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Om opskriften
Beskrivelse

Sunde, grønne spinatwraps med krydret kyllinge/spidskålsfyld - nemt, nærende og bar super lækkert.

Wrapsene er lavet af æg, spinat, glutenfri havregryn og lidt krydderier - altså fri for gluten men med godt med proteiner og vitaminer.

Fyldet består af hakket kyllingekød og spidskål i kombi med masser af grønt og krydderier...Jeg har lavet fyldet lidt til den spicy side - det syns jeg er lækkert til den milde wrap og kyllingekødet.. Men er du ikke til det, udelader du bar chilien.

Wrapsene kan i princippet fyldes med hvad som helst, men her er der i hvert fald lidt inspiration at gå ud fra.

Det er et hurtigt måltid at lave (20 min), det smager dejligt og mætter længe.

De er forresten også gode i madpakken, da de sagtens kan spises kolde.

Spinatwraps med spicy kyllingefyld

Ingredienser
Wraps
3 Æg
2 dl Havregryn (du kan sagtens bruge glutenfri)
1 1⁄2 dl Mælk
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
200 g Frisk spinat
Kyllingefyld
400 g Hakket Kylling
1 Løg (finthakket)
2 fed Hvidløg (finthakket)
1⁄2 Spidskål (snittet fint)
2 Gulerødder (groftrevne, brug 3 hvis de er små)
1 Rød peberfrugt (skåret i små tern)
1 dl Soltørrede tomater (grofthakkede)
1 dl tomatsauce (alternativt ketchup eller blendede tomater)
1 1⁄2 spsk Paprika
1 tsk Chili (stødt)
1 tsk Salt
1⁄2 tsk Peber
Vejledning

Wraps

Put alle ingredienser i en blender og blend til fin, jævn dej.

Lad den stå og trække, mens du laver fyld.

 

Fyld

Svits løg og hvidløg i lidt smør.

Tilføj kødet og lad det brune.

Tilføj alle øvrige ingredienser og lad simre 7-8 minutter med jævnlig omrøring. Smag til.

Steg wrapsene på en pande i lidt smør eller kokosolie - ligesom pandekager.

Put fyldet på wrapsene, tril sammen og servér.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier