Spinatvafler

Spinatvafler

20 min
15 min
12  stk.
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Dejlige og lækre spinatvafler går man sjældent galt i byen med: Den her opskrift er super simpel, da alle ingredienserne "bare" skal blendes sammen og bages på et vaffeljern.
Om opskriften
Beskrivelse

Dejlige og lækre spinatvafler går man sjældent galt i byen med.

Den her opskrift er super simpel, da alle ingredienserne "bare" skal blendes sammen og bages på et vaffeljern.

Vaflerne er gode som en snack, til madpakken eller til en frokost hvor de f.eks. serveres med laks, æg eller avocado.

Ingredienser
150 g Frisk spinat (Frossen spinat kan også bruges)
3 Æg
3 dl Mælk
1 spsk Olie (Smagsneutral)
80 g Grahamsmel
130 g Hvedemel
1 tsk Salt
1 tsk Bagepulver
Vejledning

Hvis du bruger frisk spinat, så skal det skylles og tørres først.

Hvis du bruger frossen spinat, så kom lige 20 gram mere hvedemel i opskriften, da det er mere vådt end frisk spinat.

Opskriften er super simpel:

Bland alle ingredienser ned i en blender og blend det hele godt sammen og fri for klumper.

Lad blandingen stå og hvile i 15 minutter ved stuetemperatur.

Spinatvafler

Vi har et non-stick vaffeljern, så derfor har vi olien i dejen.

Hvis du ikke har et non-stick, så anbefaler at tilsætte en smule olie ved hver stegning frem for at komme det i dejen.

Bag dine vafler indtil de er gyldne og pas på med ikke at komme for meget dej i dit vaffeljern (som du kan se herunder :-():

Spinatvafler

Spinatvafler

Spinatvafler

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier