Spinattærte med torsk

Spinattærte med torsk
Sidst ændret:
Fredag den 19. marts, 2021 - 09:11
Beskrivelse

Jeg elsker madtærter. De er nemme og smager vidunderligt. Man kan variere dem og lave tærte af lige det, du har i køleskabet.

Her er opskrift på en fisketærte som kan laves med torsk, laks eller andet fiskefilet.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 personer
Forberedelsestid
15 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
  Opskriftsgruppe (Tærtedej)
2 spsk Hørfrø (knust)
100 g Hvedemel
100 g Smør
3 spsk Vand
1 tsk Salt
  Peber (friskkværnet)
  Opskriftsgruppe (Tærtefyld)
2 Torskefilet (skåret i grove tern)
4 Æg
2 dl Mælk
  Muskatnød (1 drys, friskrevet)
150 g Spinat (frossen)
Vejledning

Tærtedej

Bland alle de tørre ingredienser og smuldr smør i den tørre blanding.

Hvis nødvendigt, så tilføj 1-3 spsk. vand for at samle dejen.

Smør en tærteform og pres dejen ud i formen, så den er jævnt fordelt.

Bag tærtedejen i en forvarmet ovn ved 175 grader i 10 minutter.

 

Tærtefyld

Tø spinaten op i en gryde ved lav varme, giv et hurtigt opkog og smag til med muskatnød, salt og peber.

Bland æg og mælk og fordel det på tærtebunden. Fordel derefter spinat og torsk.

Sæt tærten i ovnen, og bag den i 20-25 minutter eller til æggemassen er stivnet.

Mums.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier