Spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille

Spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille

1 t, 30 min
20 min
24  stk.
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
De her spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille smager dejligt og kunne være et godt bud både på et mellemmåltid, tilbehør til aftensmaden eller en madpakkesnack til næste uge.
Om opskriften
Beskrivelse

Skal der bages i dag...?

De her spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille smager dejligt og kunne være et godt bud både på et mellemmåltid, tilbehør til aftensmaden eller en madpakkesnack til næste uge.

De rustikke snurrer er fyldt med smeltet, cremet ost, smagfuld pesto og et strejf af persille.

Jeg har brugt lidt grov mel og kerner i dejen, men de er stadig bløde, luftige og lækre - bare til den lidt sundere side.

De mætter dejligt og smager skønt!

Spinatsnurrer med grøn pesto, mozzarella og persille

Ingredienser
Dej
200 g Spinat (frossen)
3 dl Kogende vand
25 g Gær
1 dl Yoghurt
1 tsk Salt
1 tsk Sukker
1 dl Solsikkekerner
1 dl Græskarkerner
2 dl Havregryn
100 g Rugmel
275 g Hvedemel
Fyld
3 spsk Pesto (grøn)
200 g Mozzarella (revet)
1 bdt Persille (hakket)
Vejledning

Tag den frosne spinat ud af fryseren en halv times tid før du skal bruge den.

Hæld det kogende vand over og rør til spinaten er tøet.

Oplæs gæret i blandingen.

Rør yoghurt, salt, sukker, kerner og havregryn i skålen.

Tilsæt begge typer mel og rør godt sammen.

Ælt dejen færdig på et meldrysset bord (alternativt kan du bruge en røremaskine).

Sæt dejen til hævning 1 time ved stuetemperatur.

Rul dejen ud til et rektangel, cirka 5 mm tyk og fordel pesto på dejen.

Drys revet ost og persille ovenpå.

Fold dejen sammen på midten, så den bliver halv størrelse og skær strimler af 8-10 mm bredde.

Sno hver strimmel om sig selv og fold den sammen til en rund snurre.

Sørg for at bøje den yderste dej-ende ind under snurrerne, så de holder formen.

Sæt bollerne på en bageplade og bag snurrerne cirka 20 minutter i en 200 graders forvarmet ovn, almindelig ovn.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier