spinat pandekage dej

Spinatpandekager AKA Rasmus Klumps livret.

10 min
20 min
12  stk
Profile picture for user Lotte Weber
Lotte Weber
Om opskriften
Ingredienser
2 Æg
3 dl Mælk
150 g Hvedemel (vurder selv konsistensen)
  Citronsaft
  tsk Salt
  Spinat (En stor hånfuld )
1 spsk Olie (smags neutral )
  Smør (til bagning)
Vejledning

Pisk ingredienserne godt sammen og tilføj spinaten. - Blend grundigt med en stavblender til alle spinatblade er findelt og du har en flot grøn og jævn dej.

færdigrørt dej

Jeg brugte stenformalet hvedemel i denne opskrift. Det gav en lidt grovere dej, da der er flere kimdele i. Super til aftensmaden. Kom evt havregryn i hvis du ønsker en grovere dej.

Jeg foretrækker en forholdsvis tynd dej der flyder godt ud og giver en tynd pandekage. 

 

Jeg fyldte pandekagerne med orientalsk inspireret lynret med fint skåret kyllingebryst, og let sauterede grøntsager, smagt til med en mangochutney, og toppet med frisk mango. 

Sauterede grøntsager og kylling

Pandekage med fyld

 

Om forfatteren
Profile picture for user Lotte Weber
Lotte Weber
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier