Sne af trøffelolie

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme

10 min
30 min
2  Portioner
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit. 😍✅
Om opskriften
Beskrivelse

Spidskål med trøffelolie-sne, confiterede kartofler og salttørret æggeblomme lavet ved hjælp af gastrokemien zorbit.

Ingredienser
10 g Olie (Ekstra jomfru olivenolie)
5 g Olie (Trøffelolie)
15 g Special Ingredients Zorbit
1⁄2 Spidskål
1 Æggeblommer (Salttørret)
4 Kartoffel (Gerne store bagekartofler)
3 dl Andefedt
Vejledning

Trøffelolie-sne

  1. Hæld olivenolie og trøffelolie i en skål
  2. Tilsæt en lille smule Zorbit ad gangen, mens du rører
  3. Fortsæt indtil olien tykner og bliver til sne


Confiterede kartofler

Udskær kartoflerne til små runde kugler med en Melon Baller. "Kog" dem i andefedtet i 20-25 minutter til de er møre.

 

Grillet spidskål

Skær kålet i 2 dele og mariner dem i salt og olivenolie. Grill dem på ret høj varme i ca. 5 minutter på hver side.

 

Server retten med røget yoghurt og riv lidt salttørret æggeblomme henover.

Noter
Om forfatteren
Profile picture for user Redaktion
Redaktion
Redaktion
Bio
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for.
Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier