Spicy vodka pasta

Spicy vodka pasta

5 min
20 min
2  Portioner
Profile picture for user Emma Johansen
Emma Johansen
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave 👩🏼‍🍳

Ingredienser
70 g Tomatpure (for en mindre kraftig smag af tomat, brug mindre)
1 spsk Smør
2 spsk Vodka (op til 3 spsk.)
3 fed Hvidløg
1 Chili (lille og frisk - kan undlades hvis man ikke er til stærk mad)
2 1⁄2 dl Fløde
  Basilikum (frisk)
200 g Pasta (jeg havde lavet hjemmelavet pasta, det er ikke nødvendigt)
Vejledning
  1. Smelt smør på en pande, tilsæt hvidløg og frisk chili.
  2. Tilsæt tomatpuré, rør godt rundt. 
  3. Tilsæt vodkaen, rør godt rundt og lad det simre et par minutter, så alkoholen fordampes. 
  4. Tilsæt fløden og lad det simrer et godt stykke tid på svagt varme, så retten bliver cremet. 
  5. Efter 5 minutters tid tilsæt en hånd parmesan, og smag til med salt/peber.
  6. Tilsæt til sidst de færdige kogte pasta/spaghetti og vend dem godt rundt i saucen. 
  7. Serveres med parmesan og hakket frisk basilikum på toppen (man kan sagtens toppe retten med bacon eller parmaskinke).
Noter

*portion er til 2 pers. så fordoble mængderne, hvis den skal laves til flere*

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Emma Johansen
Emma Johansen
Amatør
Bio
23 årige vestjysk pige som er bosat i Aarhus, har stor interesse for ærlig madlavning og afprøve nye ting i køknet. @emmanjohansen.food
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier