Spicy vodka pasta

Spicy vodka pasta
Sidst ændret:
Fredag den 29. januar, 2021 - 08:47
Beskrivelse

Denne italienske ret er en cremet pastaret, som er super enkelt at lave 👩🏼‍🍳

Sværhedsgrad
Udbytte
2 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
20 minutter
Tid i alt
25 minutter
Ingredienser
70 g Tomatpure (for en mindre kraftig smag af tomat, brug mindre)
1 spsk Smør
2 spsk Vodka (op til 3 spsk.)
3 fed Hvidløg
1 Chili (lille og frisk - kan undlades hvis man ikke er til stærk mad)
2 1⁄2 dl Fløde
  Basilikum (frisk)
200 g Pasta (jeg havde lavet hjemmelavet pasta, det er ikke nødvendigt)
Vejledning
  1. Smelt smør på en pande, tilsæt hvidløg og frisk chili.
  2. Tilsæt tomatpuré, rør godt rundt. 
  3. Tilsæt vodkaen, rør godt rundt og lad det simre et par minutter, så alkoholen fordampes. 
  4. Tilsæt fløden og lad det simrer et godt stykke tid på svagt varme, så retten bliver cremet. 
  5. Efter 5 minutters tid tilsæt en hånd parmesan, og smag til med salt/peber.
  6. Tilsæt til sidst de færdige kogte pasta/spaghetti og vend dem godt rundt i saucen. 
  7. Serveres med parmesan og hakket frisk basilikum på toppen (man kan sagtens toppe retten med bacon eller parmaskinke).
Noter

*portion er til 2 pers. så fordoble mængderne, hvis den skal laves til flere*

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier