Spejlæg med tomatsalat og ristet rugbrød

Spejlæg med tomatsalat og ristet rugbrød

5 min
5 min
2  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Lækkert til morgen, brunch eller frokostbordet…? Her får I, helt simpelt, spejlæg med en frisk og lækker tomatsalat, serveret til lidt ristet rugbrød
Om opskriften
Beskrivelse

Lækkert til morgen, brunch eller frokostbordet…?

Her får I, helt simpelt, spejlæg med en frisk og lækker tomatsalat, serveret til lidt ristet rugbrød.

Den her omgang kan være klar på ingen tid, den smager skønt og så er den ganske klædelig på bordet.

 

Ingredienser
Spejlæg og ristet rugbrød
3 Æg
3 skv Rugbrød (god kvalitet)
Tomatsalat
10 Cherrytomater
1 Avocado
4 skv Agurk
1 1⁄2 tsk Balsamico
1 tsk Honning (flydende)
  Salt og peber (friskkværnet)
Vejledning

Slå æggene ud på en lille pande eller lignende og lad dem stege til spejlæg.

Skær tomater, agurk og avocado i små tern og rør sammen med balsamico og honning. Smag til med salt og peber.

Tag spejlæg af varmen, rist brødet og server æggene med tomatsalat og brød. Top evt. med et lille drys purløg.

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier