Sous Vide Sashi Striploin AAA

Sous Vide Sashi Striploin AAA
Sidst ændret:
Torsdag den 7. marts, 2019 - 14:19
Beskrivelse

Denne steak/bøf der blev kåret til Verdens bedste Steak i 2017 er tilberedt med sous vide teknikken. 

Disse entrecotes af oksefilet kommer fra det eneste europæisk kvæg der kæmper med Wagyu racen om at være det fineste kød i verden.

Udbytte
6 Portioner
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
1 time, 35 minutter
Tid i alt
1 time, 40 minutter
Ingredienser
1700 g Sashi AAA Striploin ((Oksefilet))
  Krydderier (Friskkværnet peber og en god flagesalt.)
Vejledning

Sashi AAA Striploin

Steak/Bøf af det prisvindende Sashi AAA kød.

Kødet drysses med friskkværnet peber og en smule salt.

Vakuumpak kødet og tilbered det i sous vide/vandbad i 1,5 timer ved 55 grader.  

Tør kødet godt af i et viskestykke eller køkkenrulle.

Sashi AAA Striploin

Sørg for at grillen er brændvarm når kødet skal steges.

Giv gerne kødet 30 sekunder på fedtsiden først (hvis du kan lide at spise fedtet) og derefter 20 sekunder på hver side.

Drys det med en god flagesalt og server straks.

Sashi AAA Striploin

 

Noter

Til en god bøf hører der sig naturligvis en god rødvin og tit er det svært at blive enige om hvilken temperatur vinen skal have. Denne artikel giver et godt indblik i hvilken temperaturen vinen skal have til maden.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier