Sous Vide Pulled Chicken Sandwich

Sous Vide Pulled Chicken Sandwich

5 min
5 t
2  personer
Sebastian Jespersen
Om opskriften
Beskrivelse

Pulled Chicken er lækkert - og nemt!

Det skal også have væsentligt kortere tid, end pulled pork - så hvis du gerne vil have noget pulled kød, der ikke tager 24 timer at tilberede, så er pulled chicken idéelt!

Ingredienser
450 g Kyllingebryst filet
1 pk Fajita Spice Mix
150 g BBQ Sauce
2 baguette
5 Gulerødder
1⁄2 Hvidkål
3 dl Creme Fraiche
1 dl Mayonnaise
1⁄2 dl Æblecidereddike
1 tsk Honning
1 spsk Dijon sennep
2 tsk Rørsukker
1 tsk Spidskommen (knust)
  Salt
  Peber
Vejledning

Tænd din Sous Vide på 65 grader.

Lig kyllingerne i en vakuum pose sammen med BBQ sauce og Fajita Spice Mixen, vakuumer det og lig det i vandbadet, når det er varmt.

Snit gulerødder og hvidkål fint og bland det med creme fraiche, mayonnaise, honning, dijon sennep, æblecider eddike, knust spidskommen og smag til med salt og peber. Så er din coleslaw færdig og du kan sætte den på køl, indtil kyllingen er klar.

Når der er 15 minutter tilbage på kyllingen, tændes ovnen på 200 grader var luft. Når den er varm, puttes baguetterne i. Kyllingen tages op af Sous Vide, placer kyllinge brysterne og det resterende af posens indhold i et fad, og træk kyllingen fra hinanden med to gafler.

Tag baguetterne ud af ovnen, coleslawen ud af køleskabet, og så skal der ellers bare bygges nogle lækre sandwich.

God fornøjelse.

Kilde

Husk at følg mig på Instagram for mere Sous Vide inspiration.

Om forfatteren
Sebastian Jespersen
Bio
Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
0 min
Kategori

Hvad kan du med sous vide?


•    Vi har følgende 2 guides, der kan hjælpe dig til at finde den rigtige sous vide stav eller sous vide maskine/kar.
•    Læs flere artikler/opskrifter omkring sous vide her.


Sociale medier