ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs

SEBASTIAN JESPERSEN | 19. februar 2021
Med karameliserede løg, ost og bbq sauce. Nemme og lækre hotdogs med Sous Vide tilberedte Sashi oksepølser, karameliserede løg, bbq sauce og cheddar ost - pyntet med forårsløg.

Nemme og lækre hotdogs med Sous Vide tilberedte Sashi oksepølser, karameliserede løg, bbq sauce og cheddar ost – pyntet med forårsløg.

Pølserne er bestående af 100% oksekød. Andre oksepølser kan også bruges men jeg vil anbefale Sashi. Mine er købt på Steak-out.dk


Antal: 2 Portioner

Sous Vide Okse Gourmet Hotdogs

Med karameliserede løg, ost og bbq sauce. Nemme og lækre hotdogs med Sous Vide tilberedte Sashi oksepølser, karameliserede løg, bbq sauce og cheddar ost - pyntet med forårsløg.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Sebastian Jespersen
Ret: Frokost, Hovedret
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 45 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 4 stk. Løg store
  • 1 spsk. Sukker
  • 1 spsk. Mørk balsamico
  • 4 stk. Pølser Sashi Oksegriller eller tilsvarende pølser af høj kvalitet
  • 4 stk. Brød Brioche Hotdogbrød
  • 4 spsk. BBQ Sauce Køb en god bbq sauce
  • 4 spsk. Cheddar ost revet
  • 2 spsk. Forårsløg eller purløg
  • 2 spsk. Rapsolie

Sådan gør du

  • Tænd din Sous Vide på 65 grader. Vakuumer dine pølser. Når vandbadet er varmt, ligges pølserne i, i 1 time.
  • Hak dine løg i tynde ringe og hak lidt forårsløg også - forårsløgene skal bruges som pynt til sidst.
  • Sæt en pande over på middel varme med lidt olie på, når panden er varm, skal løgene på. Rør rundt i dem jævnligt. Efter cirka et kvarter så tilsæt sukker. Derefter mørk balsamico. Efter cirka tyve minutter, er de ved at være der. Skru ned på lav varme og lad dem stå og hygge sig indtil resten er klar.
  • Når der er ti minutter tilbage på pølserne i Sous Vide, så tænd ovnen, så den er varm til dine brioche brød.
  • Når pølserne er færdige i Sous Vide, sættes hotdog brødende i ovnen. Så skal pølserne duppes tørre og detefter en hurtig stegeskorpe. Jeg bruger en gasbrænder, men en pande er også helt fin. 
  • Så skal bricohe brødende ud af ovnen, skæres og smøres med bbq sauce, herefter skal pølsen i, endnu et lag bbq sauce, efterfulgt af cheddar. Så skal cheddaren smeltes med en gasbrænder, hvorefter de karameliserede løg skal i. Derefter skal dine hotdogs bare pyntes med forårsløg.
  • Som altid god fornøjelse og velbekomme.

Om forfatteren


Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sjsousvide

Følg mig på Instagram her.