Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Sous Vide Karamel Cheesecake

Sebastian FiskerSebastian Jespersen

Sebastian er 33 år gammel, bosiddende i Viborg og er Sous Vide, Kød og Craftbeer Enthusiast. du kan følge ham på Instagram her: @sebastian_eats

10. november 2020

Opskrift på sous vide karamel cheesecake

En lækker og fyldig karamel cheesecake toppet med digestive og twix chokolade.


Antal: 2 Portioner

Sous Vide Karamel Cheesecake

Forfatter: Sebastian Jespersen
Tilb. tid: 1 time 30 minutter

Ingredienser

  • 200 gram Philadelphia ost
  • 1 deciliter Fløde
  • 1 deciliter Sukker
  • 2 glas med låg
  • 1 tsk. Vaniljeessens
  • 2 tsk. Karamelessens
  • 1 pinch Salt
  • 2 Æg
  • 1 pakke Digestive kiks

Sådan gør du

  • Tænd din Sous Vide på 80 grader.
    Knus nogle digestives og læg dem i bunden af glassene, så du får en 0,5 - 1cm tyk bund.
    Pisk Philadelphia og sukker sammen med en håndmixer. Tilsæt æggene et efter et. Når de er rørt godt ud, så tilsæt fløde, vaniljeessens og karamelessens lidt efter lidt. Når det hele er rørt sammen til ensartet flydende masse, hældes det på glas. Det er normalt at det er meget flydende. Herefter skal der låg på glassene. Det skal sidde til - brug evt. en elastik omkring lågene.
    Herefter skal glassene i din Sous Vide som nu meget gerne skulle være varm - 80 grader i halvanden time.
    Efter halvanden time tages glassene op - nu skulle massen meget gerne være fast men luftig. Pas på fingrene - en 80 grader varm Sous Vide er overraskende varmt.
    Læg glassene i isvand så de køler hurtigere af, derefter skal de i køleskab når de er kølet tilstrækkeligt af.
    De kan holde sig 7 dage på køl - når du ønsker at servere dem, tager du blot låget af glassene og topper af med knust twix og knust digestive.
    God fornøjelse og velbekomme.