Opskrift på sous vide karamel cheesecake
En lækker og fyldig karamel cheesecake toppet med digestive og twix chokolade.

Servings: Portioner
Sous Vide Karamel Cheesecake
Ingredients
- 200 gram Philadelphia ost
- 1 deciliter Fløde
- 1 deciliter Sukker
- 2 glas med låg
- 1 tsk. Vaniljeessens
- 2 tsk. Karamelessens
- 1 pinch Salt
- 2 Æg
- 1 pakke Digestive kiks
Instructions
- Tænd din Sous Vide på 80 grader. Knus nogle digestives og læg dem i bunden af glassene, så du får en 0,5 - 1cm tyk bund. Pisk Philadelphia og sukker sammen med en håndmixer. Tilsæt æggene et efter et. Når de er rørt godt ud, så tilsæt fløde, vaniljeessens og karamelessens lidt efter lidt. Når det hele er rørt sammen til ensartet flydende masse, hældes det på glas. Det er normalt at det er meget flydende. Herefter skal der låg på glassene. Det skal sidde til - brug evt. en elastik omkring lågene. Herefter skal glassene i din Sous Vide som nu meget gerne skulle være varm - 80 grader i halvanden time. Efter halvanden time tages glassene op - nu skulle massen meget gerne være fast men luftig. Pas på fingrene - en 80 grader varm Sous Vide er overraskende varmt. Læg glassene i isvand så de køler hurtigere af, derefter skal de i køleskab når de er kølet tilstrækkeligt af. De kan holde sig 7 dage på køl - når du ønsker at servere dem, tager du blot låget af glassene og topper af med knust twix og knust digestive. God fornøjelse og velbekomme.