Grillede Babykartofler

Små grillede kartofler

5 min
1 t
2  Portioner
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
En super nem og lækker opskrift på grillede babykartofler sprængfyldt med god smag og sprødhed.
Om opskriften
Beskrivelse

En super nem og lækker opskrift på grillede babykartofler sprængfyldt med god smag og sprødhed.

Ingredienser
500 g Kartoffel (Baby/små kartofler)
  Krydderurter (Frisk timian og rosmarin)
  Krydderier (Salt og peber)
2 fed Hvidløg
2 spsk Olie
Vejledning

Tænd grillen og sørg for at den er på middelhøj varme. På en gasgrill gøres det typisk ved at sørge for at den inderste ring ikke er tændt og den yderste er næsten på fuld drøn.

Vask kartoflerne og placer dem i en foliebakke. Skold hurtigt dine timian- og rosmarinkvist(e), vi gør det typisk ved at placere krydderurterne i en lille sigte og så skolde dem lynhurtigt under vores kogende vandhane (f.eks. sådan en her). Læg krydderurterne i foliebakken.

Stænk kartoflerne med olien og krydr med salt og peber.

Læg de 2 fed hvidløg ned i foliebakken og rør godt rundt i det hele med fingrene, så det hele bliver fordelt.

Placer foliebakken med kartoflerne på grillen og tilbered det i en time og sørg for at røre rundt/ryste foliebakken hver kvarter.

Grillede kartofler

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier