Sloe Gin Fizz

Sloe Gin Fizz

1 min
0 min
1  cocktail
Ginbisse
✅Sådan laver du din egen cremede, delikate pre dinner cocktail til dine gæster. ✅Forfriskende cocktail lavet på den superklassiske og britiske Sloe Gin.
Om opskriften
Beskrivelse

Husker du opskriften på Gin Fizz? Den superklassiske og mest populære inden for fizz-familien af cocktails.

Denne Sloe Gin Fizz er endnu en delikat og cremet cocktail, der med garanti vil imponere dine gæster. 

Du har muligvis hørt navnet, Sloe Gin, før og tænkt: "Sloe Gin, hvad er nu det for noget?".

Sloe Gin er faktisk noget af det mest britiske, der findes, i hvert fald når vi taler drikkevarer og alkohol. Det er især ude på landet, Sloe Gin har været populær blandt briterne.

Sloe, eller på dansk "slåen" er et bittert (meget bittert) bær, der kun vokser ude i det fri. Når frugten modnes i løbet af efteråret, lægges den i en sukkerlage, hvorefter den bitre smag forsvinder - og så får vi den fantastiske marcipan-agtige smag, der karakteriserer Sloe Gin. Alkoholprocenten er også lidt lavere end i en almindelig gin.

Servér denne Glow Gin Fizz som en lækkker pre dinner cocktail og sæt tonen for en superskøn aften!

Ingredienser
6 cl Sloe Gin (jeg brugte Monkey 47 Sloe Gin)
3 cl Citronsaft
1 1⁄2 cl Sukkersirup
1 æggehvider
3 cl Danskvand
  Isterninger
1 skv Appelsinskal (til pynt)
Vejledning
  1. Find din shaker.
  2. Hæld Sloe Gin, citronsaft, sukkersirup og æggehvide i shakeren. Vent med at tilføje isterningerne.
  3. Ryst shakeren godt i 5-10 sekunder. Ved at shake uden isterninger vil æggehviden danne et fint lag skum på toppen af din cocktail.
  4. Tilføj nu isterningerne.
  5. Ryst i yderligere 10 sekunder.
  6. Brug din fine strainer (eller en anden fin si)
  7. Hæld drinken i et glas uden isterninger.
  8. Top med danskvand og pynt med appelsinskal.
  9. Cheers!
Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Ginbisse
Bio
Gin entusiast med en svaghed for gin&tonic samt cocktails!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier