Semifreddo - blød is

Semifreddo - blød is

10 min
1  portion
Profile picture for user mad_anstalten
mad_anstalten
Amatør
Italienerne kan bare det der med is:Vores favorit er den bløde Semifreddo med smag af mandel og kokos. Isen er super nem at lave og med kun få ingredienser.
Om opskriften
Beskrivelse

Italienerne kan bare det der med is.

Vores favorit er den bløde semifreddo med smag af mandel og kokos🥥

Isen er super nem at lave og med kun få ingredienser☀️
 

Ingredienser
3 Æg
100 g Sukker
50 g Flormelis
3 dl Piskefløde
  Mandelessens (lidt)
1 knsp Salt
1 tsk Vaniljesukker
Fyld
  kokosflager (kan erstattes af hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel)
Vejledning

Del æggene i hhv. blommer og hvider.

Æggeblommerne piskes med sukker og vanilje.

Tilsæt mandelessens.

Æggehviderne piskes stive.

Fløden piskes til blød skum og tilsættes flormelis.

Bland hele molevitten sammen og fyld tilsættes efter humør og smag fx. hakket chokolade, ristede nødder, syltede kirsebær, krokant/karamel, kokos og så videre.

Hæld iscremen i en rugbrødsform og sæt den i fryseren minimum 4 timer.

Det skønne ved semifreddo er også, at du slipper for at skulle røre i isen under indfrysningen.

Kilde

Følg mig på Instagram her

Om forfatteren
Profile picture for user mad_anstalten
mad_anstalten
Amatør
Bio
mad_anstalten inspirere med sund morgenmad - lækre smoothies - skønne kager og nemme retter
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
4 t
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier