Scampi fritti

Scampi fritti

1 t
2 min
9  stk.
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
En lækker opskrift på den klassiske ret scampi fritti. Jomfruhummerhalerne dyppes i en beignet-dej og frituresteges. Dejen er med til at gøre dem super sprøde og lækre.
Om opskriften
Beskrivelse

En lækker opskrift på den klassiske ret scampi fritti.

Jomfruhummerhalerne dyppes i en beignet-dej og frituresteges.

Dejen er med til at gøre dem super sprøde og lækre.

Ingredienser
9 Jomfruhummerhaler
125 g Hvedemel
3 g Salt
1 dl Øl
1 spsk Rom
1 dl Vand
2 æggehvider
Vejledning

Beignetdejen

Bland melen og salten. Hæld derefter øl, smeltet smør, rom og lidt vand i og pisk sammen.

Lad det hvile i køleskabet i 1 time, hvorefter de stiftpiskede æggehvider vendes forsigtigt i (så man ikke slår luften ud af dem). 

 

Scampi Fritti

Dyp halerne i beignetdejen og frituresteg dem i en din frituregryde/gryde ved 180 grader i 2 minutter (eller til de er gyldne).

Server straks med en citronbåd og sammen med en mayonnaise eller en aioli. 

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier