Sauce Bearnaise i ovn (c)HOUNÖ

Sauce Bearnaise i ovn

2 min
30 min
4  Portioner
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
Bearnaise sauce lavet i en kombi ovn. Den her Sauce Bearnaise er lavet i danske HOUNÖ ovne, som vi har fået denne opskrift fra.
Om opskriften
Beskrivelse

Bearnaise sauce lavet i en kombi ovn. Den her Sauce Bearnaise er lavet i danske HOUNÖ ovne, som vi har fået denne opskrift fra.

De er innovative indenfor kombiovne og har bevist at man kan lave ting deri som man ikke tidligere troede var muligt. 

Ingredienser
35 g Bearnaise essens
35 g Vand
4 g Salt
65 g Pasteuserede æggeblommer
125 g Smør
3 Estragon (Kviste)
Vejledning

Bland vand, bearnaiseessens og æggeblommerne i en vakuumpose.

Skær smørret i mindre stykker (cirka 1,5 x 1,5 cm) og kom det i posen.

Varm din HOUNÖ kombiovn op og tilbered det på følgende måde:
 

  • 65 grader celsius - 1 minut.
  • Indsæt vakuumposen (hvilket giver en alarm når du åbner lågen).
  • CombiSmart - 65 grader celsius - 100 % Fan speed (blæser hastighed) - 100 % humidity (luftfugtighed/damp) - 25 minutter.

 

Efter turen i ovnen skal posens indhold i en høj og smal kalender/cylinder og stavblendes.

Hak dine estragonblade groft og kom dem i saucen.

Noter

Hvis du erstatter bearnaise essensen med hvidvin og citronsaft (og undlader estragonen til sidst), så har du en klassisk Sauce Hollandaise.

Om forfatteren
Profile picture for user Gæsteindlæg
Gæsteindlæg
Redaktion
Bio
Indlægget er ikke skrevet af redaktionen selv, men forfatteren bag har skrevet indlægget efter aftale med os. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du er interesseret i at skrive til os.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier