Salsa verde med ramsløg

Salsa verde med ramsløg
Sidst ændret:
Mandag den 19. april, 2021 - 10:06
Beskrivelse

Salsa verde kan bruges til rigtig mange ting, f.eks. som tilbehør til alt slags fisk og kød, eller helt generelt til at toppe op med på salater eller på en stykke ristet brød.

Jeg kan også forstille mig at det vil være perfekt i en dressing til kartoffelsalaten.

Jeg har lavet min udgave med ramsløg fordi de er i sæson lige nu og smager fantastisk.

Håber I har lyst til at prøve.

Sværhedsgrad
Udbytte
1 skål
Forberedelsestid
2 minutter
Tilberedelsestid
2 minutter
Tid i alt
4 minutter
Ingredienser
75 g Ramsløg
25 g Persille
50 g Kapers
50 g Dijonsennep (grov)
2 spsk Honning (op til 3 spsk. efter smag, eller sirup)
2 dl Olie (op til 3 dl - god olie , f.eks. olivenolie eller rapsolie)
Vejledning

1. Alle grøntsagerne og urter hakkes forholdsvis fint.

2. Sennep, eddike og honning blandes sammen med de hakkede urter og grøntsager.

3. Røres olie i lidt ad gang til du får den konsistens du ønsker.

4. Smag til sidst til med salt og peber.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Tags

Sociale medier