Salat med varmrøget laks

Salat med varmrøget laks

2 min
2 min
1  person
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
✅Lækker og fyldig sommersalat med varmrøget laks, babyspinat, melon, asparges og avocado. ✅Nem og lækker frokost på lyntid - eller som et tilbehør til aften
Om opskriften
Beskrivelse

Hvis du er til stop-madspildsalater og laks, så bliver du vild med den her :-)

Det geniale ved salater er, at man kan klaske snart alt sammen, alt efter hvad man nu har liggende. Overordnet set handler det bare om at huske at kombinere alle grundsmagene og at blande forskellige teksturer. Så skal den nok komme til at sidde lige i skabet.

Denne gang havde jeg noget frisk spinat, lidt melon og forskellige grøntsager liggende fra ugens løb, og kombineret med den varmrøgede laks, som min mand selv har lavet, blev det helt vildt lækkert og meget sommerligt!

Varmrøget laks er helt generelt virkelig fantastisk til salater! Den røgede, fede smag er genial sammen med de øvrige friske elementer som fx. friske, sprøde salatblade og sød frugt.

Salat med varmrøget laks

Ingredienser
  Babyspinat
  Tomater
  Agurk
  Melon
  Asparges (grønne)
  Avocado
  Laks (varmrøget)
Vejledning
  1. Skyl spinatbladene grundigt i et dørslag under rindende vand. Der sidder ofte en del sand i dem.

  2. Skyl tomat og agurk og skær dem ud i passende bidder.

  3. Skræl melonen og skær den ud.

  4. Skyl aspargesene, knæk enden af dem og skær dem i stykker på et par centimeters længde.

  5. Del avocadoen i to halve og fjern stenen. Du fjerner nemt stenen ved at hakke kniven ganske let ned i stenen og twiste stenen, så den slipper. Snit med en kniv et "gitter" i hver halve avocado og skrab avocadoternene ud i én glidende bevægelse med en spiseske.

  6. Bland det hele sammen og læg stykker af varmrøget laks ovenpå.

  7. Velbekomme :-)

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier