Salat med stenbiderrogn

Salat med stenbiderrogn

10 min
2  Portioner
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Vi giver dig en simpel, men yderst farverig og flot salat der passer godt til en frokost eller en forret.
Om opskriften
Beskrivelse

Vi giver dig en simpel, men yderst farverig og flot salat der passer godt til en frokost eller en forret.

Ingredienser
100 g Stenbiderrogn
4 skv Syltede rødløg
2 skv Rugbrød
1 Avocado
4 Æg
1 spsk Eddike
1 spsk Salt
100 g Babyspinat
50 g Radicchio (Rød)
Vejledning

Grønsagerne

Start med at vaske alle salat ingredienserne og skær dem i mindre stykker. 

Snit bådene fra denne opskrift på syltede rødløg i tynde skiver.

Rist rugbrødene i relativ lang tid på hver side (4-6 minuttter afhængig af hvor tørt dit brød er) og skær det i skiver også.

 

Pocheret æg

Sæt en stor gryde med vand i kog, og slå de fire æg ud i hver sin lille skål/glas.

Kom eddike i vandet og skru lidt ned for varmen så vandet kun simrer.

Lav en lille hvirvel i vandet med en ske og dump det ene æg derned. Gør det samme med de andre bagefter.

Lad det småkoge i 3-4 minutter, hvorefter det tages op og trimmes så det ser pænt ud.

 

Servering

Fordel ingredienserne med spinaten og radicchioen i bunden og derefter fordel avocadoen og de ristede rugbrød ovenpå.

Til sidst lægges der to æg på tallerkenen og det toppes af med rognen.

 

Om forfatteren
Profile picture for user Anne Mette Autzen
Anne Mette Autzen
Bio
Anne Mette elsker at eksperimentere med nye ting i køkkenet - gerne med sæsonens råvarer - hvad enten det er syltning, bagning eller madlavning!
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier