Rugbrødschips

Rugbrødschips

5 min
15 min
4  personer
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips. De smager dog mindst ligeså godt...
Om opskriften
Beskrivelse

Giv nyt liv til kedeligt, tørt rugbrød. Rugbrødschips er et sundt og fedtfattigt alternativ til kartoffelchips.

De smager dog mindst ligeså godt og har langt flere anvendelsesmuligheder.

Server dem blot i en skål, som du ville gøre det med chips, eller prøv at servere dem til en tapasanretning i stedet for brød.

De kan også smuldres hen over en salat - kun fantasien sætter grænser!

Ingredienser
  Rugbrød (Gerne tørt)
  Olivenolie
  Salt (gerne flagesalt)
Vejledning

Rugbrød skæres i meget tynde skiver og pensles med olivenolie.

De drysses med salt og bages ved 175 grader varmluft, til de er gyldne (cirka 10-12 minutter). 

Rugbrødschips

Noter

Tilsæt forskellige smage til dine rugbrødschips. Du kan fx bruge løg- og hvidløgspulver eller cayennepeber og spidskommen.

 

Om forfatteren
Profile picture for user Thomas Tranegaard Nielsen
Thomas Tranegaard Nielsen
Redaktion
Bio
Thomas er skolelærer, bl.a. i madkundskab og engelsk, han er en flittig amatørbager og overall madnørd, og så udvikler han stort set alle sine opskrifter selv - de fleste findes her på siden. Thomas er vært på GastroFun Premium og en del af redaktionen her på siden, og så er han med i MasterChef 21.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier