Romsnitter

Romsnitter

30 min
10 min
40  Stk.
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør

Vi giver dig en opskrift på lækre fedtebrød her. Fedtebrød er også kendt som romsnitter.😍

Opskriften er simpel og på få ingredienser.✅

Om opskriften
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift på lækre fedtebrød her. Fedtebrød er også kendt som romsnitter.

Opskriften er simpel og på få ingredienser.

Ingredienser
125 g Hvedemel
125 g Smør
65 g Sukker
65 g Kokosmel
1⁄4 tsk Hjortetaksalt
Glasur
100 g Flormelis
1 spsk Vand
3 Dråber romessens (eller rigtig Rom)
Vejledning

Sigt mel og hjortetaksalt sammen og smuldre smøren i det.

Bland de øvrige ingredienser i og ælt det godt sammen.

Del dejen i 3 og rul dem til pølser, som lægges på en bageplade med bagepapir.

Tryk pølserne flade med din håndflade og bag dem i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i 10 min. 

Bland flormelis, romessens og vand i en skål.

Mens snitterne stadig er varme, smør glasureren på og skær dem i passende stykker. Lad dem køle af på bagepladen.

Noter

Glasureren kan også laves med almindelig rom.

Erstat her romessens med 1 spsk. rom.

Kilde

Se flere opskrifter på julebag her.

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier