Rødbedehummus

Rødbedehummus

5 min
1 t
2  personer
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
Smuk og dejlig opskrift på hummus - lavet med rødbeder. Den er flot at se på og let at bruge som et mellemmåltid eller snack sammen med f.eks. rugbrød eller snacks.
Om opskriften
Beskrivelse

Smuk og dejlig opskrift på hummus - lavet med rødbeder.

Den er flot at se på og let at bruge som et mellemmåltid eller snack sammen med f.eks. rugbrød eller snacks.

Vi har opskriften fra bogen: "Antiinflammatorisk kost for begyndere", skrevet af Elizabeth Nebelong. Hun skriver følgende tip til opskriften:

"Hummussen smager skønt tilsat lidt hakket mynte. Den holder sig fint på køl i tre dage."

Ingredienser
1⁄2 Citron (øko)
150 g Rødbede
100 g Kikærter (kogte)
2 spsk Vand (koldt)
1 tsk Æblecidereddike
1 tsk Olie
  Salt og peber
Vejledning

Skyl og riv skallen af den halve citron fint.

Skrub rødbeden grundigt og kog den tildækket med vand for lav varme 1 times tid, til den er mør.

Lad den afkøle lidt, eventuelt overhældt med koldt vand.

Flå så den kogte rødbede og kør den på foodprocessoren eller minihakkeren med alle øvrige ingredienser til en cremet hummus.

Noter

Foto: Skovdal Nordic

Om forfatteren
Profile picture for user Lindhardt og Ringhof
Lindhardt og Ringhof
Professionel
Bio
Forlaget Lindhardt og Ringhof
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
20 min
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier