ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Rød karrygryde med ris og kyllingekødboller

HENRIETTE KRISTIANSEN | 23. september 2019

Denne ret er på alle måder fantastisk velsmagende!

Cremet og krydret med små kyllingekødboller og den lækreste sovs af bla. kokosmælk og peanutbutter.

Jeg har aldrig prøvet den kombi før, men det kan virkelig noget! ???

Opskriftinspo fundet hos Spisbedre og tilpasset mit eget køkken og mine unger… ?

Har forsimplet retten lidt og gjort det mindre stærk – så her får du altså en super nem, virkelig lækker og børnevenlig ret. ?


Rød karrygryde med ris og kyllingekødboller

No ratings yet
Udskriv Pin
Forb. tid: 10 minutter
Tilb. tid: 20 minutter
Antal: 4 personer
Forfatter: Henriette Kristiansen

Ingredienser

Kyllingekødboller

  • 450 gram Hakket Kylling
  • 1 tsk. Stødt ingefær
  • 1 clove Hvidløg knust
  • 0.5 stk. Løg finthakket
  • 1 tsk. Rød karry paste
  • 2 spsk. Fiskesauce
  • Smør til stegningen

Rød karrysovs

  • 2 clove Hvidløg finthakket
  • 1 stk. Løg finthakket
  • 1 stk. Rød peberfrugt i strimler
  • 1 can Kokosmælk stor
  • 2 spsk. Peanutbutter
  • 2 tsk. Rød karry paste
  • 1 spsk. Limesaft
  • 3 spsk. Fiskesauce

Tilbehør

  • Krydderurter efter smag
  • Ris grove.

Sådan gør du

Kødboller

  • Rør alle ingredienser sammen til en fars.
    Form små kødboller og steg dem i lidt smør, til de er gyldne på alle sider.
    Tag dem af panden.
     

Sovs

  • Svits hvidløg, løg og peberfrugt på panden 3-4 minutter.
    Tilsæt resterende ingredienser og giv sovsen et opkog.
    Lad simre 5 minutter.
    Smag evt. til med mere karrypasta, fiskesovs og/eller lime.
    Put kødbollerne på panden og lad dem simre med et par minutter.
    Server hele herligheden med grove ris og lidt friske krydderurter på toppen ???
    Rød karrygryde med ris og kyllingekødboller

Om forfatteren


Instragram madblogger (henriette_ak)

Følg min Instagram profil her.