Risret med kylling

Risret med kylling

10 min
20 min
2  personer
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen

✅Kylling med ris, blomkål og krydret kokossovs. ✅Overvejelser om aftensmaden...? 😊

✅Måske denne ris-ret med kylling, blomkål og krydret kokossauce...? 😍 

Den smager herligt! Og er både nem og nærende.... 😊

På toppen har jeg strøet stegt bacon; et salt og knasende pift, der klæder retten rigtigt godt... 😊

Om opskriften
Beskrivelse

Kylling med ris, blomkål og krydret kokossovs. Overvejelser om aftensmaden...? 😊

Måske denne ris-ret med kylling, blomkål og krydret kokossauce...? 😍 

Den smager herligt! Og er både nem og nærende.... 😊

På toppen har jeg strøet stegt bacon; et salt og knasende pift, der klæder retten rigtigt godt... 😊

Ingredienser
200 g Bacon (I strimler/tern)
1 dl Ris (Fuldkornsris)
  Salt
4 fed Hvidløg
2 spsk Olivenolie
1⁄2 tsk Chiliflager
2 Kyllingebryst
4 dl Grøntsagsbouillon
2 tsk Stødt ingefær
1 Blomkål
1 1⁄2 dl Kokosmælk
Vejledning

Sæt risene til kogning, tilsæt lidt salt.

Steg baconen sprød på en pande.

Læg bacon til side. 

Knus hvidløg og svits dem sammen med chili og ingefær på panden.

Skær kylling i tern, og steg dem på panden med hvidløg, chili og ingefær.

Tilsæt evt lidt olivenolie.

Tilsæt bouillon og kokosmælk og lad det simre i 5 min.

Del blomkål i små buketter, og kom dem i retten.

Lad simre et par minutter mere og smag til med salt og peber.

Server med ris og bacon 😍

Kilde

Følg min Instagram profil her.

Om forfatteren
Profile picture for user Henriette Kristiansen
Henriette Kristiansen
Bio
Instragram madblogger (henriette_ak)
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier