Risengrød

Risengrød
Sidst ændret:
Fredag den 12. februar, 2021 - 10:50
Beskrivelse

Hvem elsker ikke risengrød? Det gør i hvert fald de fleste børn og barnlige sjæle, men mon ikke også mange voksne er glade for grøden?

Herhjemme elsker både børn og voksne risengrød med kanelsukker, smørklat og et glas solbærsaftevand eller nisseøl til.

Husk, at du skal røre i grøden meget ofte, når du koger risengrød. Så gå ikke fra den i længere tid ad gangen, men bliv i nærheden af gryden under hele processen.

Sværhedsgrad
Udbytte
4 Personer
Forberedelsestid
10 minutter
Tilberedelsestid
50 minutter
Tid i alt
1 time
Ingredienser
4 dl Grødris
4 dl Vand
1 tsk Salt (fint)
Vejledning

Kom ris, salt og vand i en gryde

Bring gryden i kog og lad risene koge i 2-3 minutter under omrøring.

Tilsæt mælken og lad den koge op under konstant omrøring.

Når mælken koger, skrues der ned til svag varme.

Kog grøden i 40-50 minutter, til grøden er tyknet og har den ønskede konsistens!

Server risengrøden med kanelsukker og smørklat.

Drik solbærsaftevand eller nisseøl til - velbekomme!

Risengrød

Risengrød

Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier