Regnbue pandekager

Regnbue pandekager (veganske)

10 min
25 min
6  personer
Profile picture for user Muusmann Forlag
Muusmann Forlag
Professionel
Lækre og hyggelig regnbuefarvede pandekager - et sikkert hit hos de mindste. Pandekagerne er plantebaserede/veganske og passer godt til en børnefødselsdag eller brunch.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækre og hyggelig regnbuefarvede pandekager - et sikkert hit hos de mindste.

Pandekagerne er plantebaserede/veganske og passer godt til en børnefødselsdag eller brunch.

Opskriften er til cirka 6-8 personer og giver omkring 24 pandekager.

Vi har opskriften fra bogen: "Mit grønne morgenbord", skrevet af Asta Just Schack

Ingredienser
Grønne pandekager:
2 1⁄2 dl Plantemælk
3⁄4 dl Aquafaba
  Spinat (1 håndfuld)
1 tsk Vaniljesukker
3⁄4 tsk Bagepulver
1⁄4 tsk Salt
2 spsk Plantesmør (smeltet)
Gule pandekager:
2 1⁄2 dl Plantemælk
3⁄4 dl Aquafaba
2 1⁄2 dl Hvedemel
1 tsk vaniljes
3⁄4 tsk Bagepulver
1⁄4 tsk Salt
2 spsk Plantesmør (smeltet)
2 tsk Gurkemeje
  Plantesmør (smeltet - til stegning)
Røde/orange pandekager:
1 1⁄2 dl Plantemælk
1 dl Rødbedesaft
3⁄4 dl Aquafaba
2 1⁄2 dl Hvedemel
1 tsk Vaniljesukker
3⁄4 tsk Bagepulver
1⁄4 tsk Salt
2 spsk Plantesmør (smeltet)
Vejledning

Kom skiftevis de forskellige ingredienser til de farvede pandekager i blenderen og blend.

Hæld dejene op i kander og stil dem på køl i en halv times tid eller til dagen efter.

Varm en pande og pensl den med smør, før dejen hældes på.

Vip panden, så pandekagen fordeler sig på hele panden.

Steg hver pandekage i 2 minutters tid på den ene side, vend den og steg den i omkring 1 minut på den anden side.

Forsæt, indtil al dejen er brugt.

Server, mens pandekagerne er lune, med sirup, marmelade eller sukker.

Kilde

Mit grønne morgenbord

Mit grønne morgenbord af Asta Just Schack, ved Muusmann Forlag.

Om forfatteren
Profile picture for user Muusmann Forlag
Muusmann Forlag
Professionel
Bio
Muusmann Forlag udgiver kvalitetsbøger om bl.a. gastronomi, kost og sundhed, som er en af deres helt store passioner.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
30 min
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Sociale medier