Rabarbersorbet uden ismaskine

Rabarbersorbet uden ismaskine

10 min
20 min
4  personer
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
Rabarber sorbet: En lille hyggelig dessert, en kold forfriskning på terrassen, når ungerne har lyst til is, eller bare fordi...
Om opskriften
Beskrivelse

Rabarber sorbet 🍦💞

En lille hyggelig dessert, en kold forfriskning på terrassen, når ungerne har lyst til is, eller bare fordi 😁

Rabarbersorbet uden ismaskine

Ingredienser
Rabarber sorbet
3 dl Vand
250 g Sukker
2 spsk Glukose
  vanilje (lidt)
200 g Rabarber (snittede)
1 æggehvider
2 tsk Flormelis
Pynt
  Hvid chokolade
  nødder
  Marengs (kys)
  Rabarberchips
Vejledning

Vand koges op med sukker, glukose og lidt vanilie.

Tilsæt de snittede rabarber og lad det koge til rabarberne er godt møre.

Blendes godt til en jævn masse.

Køres nu på ismaskine eller gør som jeg:

Kom massen i en beholder og stil den i fryseren.

Omrør massen hvert kvarter.

Når massen er halv frossen, tilsættes æggehviden pisket med flormelis.

Vendes sammen med den halvfrosne masse.

Lad isen blive i beholderen, eller fyld den i isforme som her.

Sørg for at isen er dybfrossen inden de tages ud af formene. ☀️🍦

Pyntes og klar til at nydes😋

Jeg brugte hvid chokolade, nødder, små marengskys og rabarberchips.

Kilde

Følg mig på Instagram her.

Om forfatteren
Profile picture for user Food_by_chrisnos
Food_by_chrisnos
Kok
Bio
Christina er uddannet kok og er 37 år. Hun elsker at nørde i alle retninger, men der er også plads til down to earth kokkerier. Christina er vild med at dele ud af tips, tricks og ideer fra kokkeverdenen.
Læs flere af vores opskrifter
Hviletid
5 t
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier