Rabarbersirup

Rabarbersirup
Sidst ĂŠndret:
Fredag den 12. juni, 2020 - 11:25
Beskrivelse

Vi giver dig en opskrift pÄ en dejlig rabarbersirup, der kan bruges til saftevand, drinks, dressing og pÄ yoghurt.

SvĂŠrhedsgrad
Udbytte
5 Deciliter
Forberedelsestid
5 minutter
Tilberedelsestid
30 minutter
Tid i alt
35 minutter
Ingredienser
300 g Rabarber
2 1⁄2 dl Sukker
5 dl Vand
Vejledning

RengÞr rabarbernestÊnglerne og snit dem til mindre stykker. De skal vÊre pÄ cirka 2-3 centimeter i lÊngden.

Kom vand og sukker i en kasserolle og bring vandet til lige under kogepunktet, sÄ sukkeret oplÞses.

NÄr sukkeret er oplÞst, kommes de snittede rabarberstÊngler op i kasserollen og lad det simre i 20-30 minutter.

Rabarbersirup

NÄr rabarberne har kogt og er mÞre, sigtes rabarberne fra og rabarbersiruppen kommes pÄ en flaske og sÊttes pÄ kÞl.

NĂ„r siruppen er kĂžlet af er den klar til brug.

Brug siruppen til en lÊkker og frisk sommerdrik bÄde med og uden alkohol.

Se f.eks. den her rabarbersaft.

Noter

Hvis sommervejret herhjemme ikke spiller som du Þnsker, sÄ er det altid vÊrd at kigge efter en afbudsrejser afbudsrejser all inclusive.

Kategori

Har du selv prĂžvet denne opskrift?

Vi elsker, nÄr du deler dine resultater med os! NÊvn os med tagget @GastroFun.dk pÄ dine billeder pÄ Instagram, sÄ vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsÄ bruge tagget #gastrofundk.


Har du spÞrgsmÄl eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pÄ Instagram eller Facebook.

Har du selv prĂžvet denne opskrift?

Vi elsker, nÄr du deler dine resultater med os! NÊvn os med tagget @GastroFun.dk pÄ dine billeder pÄ Instagram, sÄ vi kan se, hvordan det gik.

Du kan ogsÄ bruge tagget #gastrofundk.


Har du spÞrgsmÄl eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os pÄ Instagram eller Facebook.


Sociale medier