Rabarbersaft

Rabarbersaft

2 min
1  liter
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
For os er rabarber indbegrebet af sommer. Rabarbersaft er læskende, lækkert og nemt at lave.
Om opskriften
Beskrivelse

For os er rabarber indbegrebet af sommer.

Rabarbersaft er læskende, lækkert og nemt at lave.

Ingredienser
2 dl Rabarbersirup
8 dl Vand (Eller danskvand)
  Mynte (Frisk. Til pynt)
  Sukker
Vejledning

Saften er meget nem at lave. I bund og grund handler det bare om at blande rabarbersirup med vand i forholdet 1/4. Vandet kan sagtens skiftes ud med danskvand.

Vi brugte den her hjemmelavede rabarbersirup til vores saft.

Pynt med mynteblade.

Hvis du vil lave den fine sukkerkant i glaskanten (som på billedet), så gøres det ved at smøre lidt sirup på kanten og dyppe glasset i sukker.

Rabarbersaft

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier