Nem og lækker sommerdessert

Rabarber crumble

40 min
40 min
1  kage
Profile picture for user madsager
madsager
Amatør
Om opskriften
Beskrivelse

Nem og simpel opskrift på en dejlig crumble med rabarber.

Ingredienser
500 g Rabarber (skåret i 1-2 cm)
1 Vaniljestang
175 g Rørsukker
100 g Havregryn (grovvalset)
100 g Smør
  Vaniljeis (valgfri)
  Creme Fraiche (valgfri)
Vejledning

Rabarber:
I en skål vendes rabarberstykkerne med kornene fra ½ vaniljestang og 100 g rørsukker. Lad det trække i ½ time.

Crumble:
Skrab kornene ud af den anden halve vaniljestang og bland med de sidste 75 g rørsukker, smør, mel og havregryn. Smuldr det hele godt sammen til en crumble.

Smør et ovnfast fad med smør og kom rabarber i.

Fordel crumblen henover dine rabarber og bag kagen i en forvarmet ovn ved 180 grader varmluft i små 40 minutter, til crumblen er gyldenbrun.

Server rabarber crumble lun eller kold med creme fraiche eller vaniljeis.

Om forfatteren
Profile picture for user madsager
madsager
Amatør
Bio
Stine er idekvinden bag madbloggen madsager.dk
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.


Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.

Tags

Sociale medier