ANNONCE
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
opskrift

Råcreme med bær

REDAKTION | 1. januar 2020
Diabetis-venlig opskrift på råcreme.  På under et kvarter kan du trylle denne dejlige dessert frem.

Diabetis-venlig opskrift på råcreme.

På under et kvarter kan du trylle denne dejlige dessert frem.

Vi har opskriften fra bogen: “KETO – for begyndere“, skrevet af Nana Dalby (den første vinder af Den Store Bagedyst i Danmark). Hun skriver følgende om opskriften:

“Mmmmm… råcreme… Jeg kunne servere hvad som helst med råcreme. Denne er ikke så sød som den traditionelle, men den smager så godt, at du uden skam kan servere den for dine gæster.”


Antal: 4 personer

Råcreme med bær

Diabetis-venlig opskrift på råcreme.  På under et kvarter kan du trylle denne dejlige dessert frem.
No ratings yet
Udskriv Pin Del på Facebook
Forfatter: Redaktion
Ret: Dessert, Sødt
Køkken: Dansk
Forb. tid: 5 minutter
Tilb. tid: 5 minutter
Har du prøvet den her opskrift?Nævn os på @gastrofun.dk eller brug hashtag#gastrofundk!

Ingredienser

  • 2 stk. Æggeblommer
  • 1 tsk. Sukrin Gold
  • 0.5 stk. Vaniljestang kornene
  • 2 deciliter Piskefløde
  • 200 gram Bær blandede

Sådan gør du

  • Pisk æggeblommerne sammen med Sukrin og vaniljekorn.
  • Pisk fløden til skum.
  • Vend flødeskummet i æggemassen lidt ad gangen. Rør til råcremen har den rigtige konsistens – den skal kunne hældes over bærrene.
  • Skyl og tør barrene og anret i portionsskåle.
  • Server med en god klat råcreme.

Noter

Fotograf: Nana Dalby

Om forfatteren


Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.

KETO

Vi har opskriften fra Lindhardt og Ringhof