Diabetis-venlig opskrift på råcreme.
På under et kvarter kan du trylle denne dejlige dessert frem.
Vi har opskriften fra bogen: “KETO – for begyndere“, skrevet af Nana Dalby (den første vinder af Den Store Bagedyst i Danmark). Hun skriver følgende om opskriften:
“Mmmmm… råcreme… Jeg kunne servere hvad som helst med råcreme. Denne er ikke så sød som den traditionelle, men den smager så godt, at du uden skam kan servere den for dine gæster.”
Råcreme med bær
Ingredienser
- 2 stk. Æggeblommer
- 1 tsk. Sukrin Gold
- 0.5 stk. Vaniljestang kornene
- 2 deciliter Piskefløde
- 200 gram Bær blandede
Sådan gør du
- Pisk æggeblommerne sammen med Sukrin og vaniljekorn.
- Pisk fløden til skum.
- Vend flødeskummet i æggemassen lidt ad gangen. Rør til råcremen har den rigtige konsistens – den skal kunne hældes over bærrene.
- Skyl og tør barrene og anret i portionsskåle.
- Server med en god klat råcreme.
Noter
Om forfatteren
Vores artikler er altid skrevet ud fra vores holdninger og de emner, vi interesserer os for. Skriv til os på redaktion@gastrofun.dk hvis du har feedback.