Pulled pork tærte

Pulled pork tærte

5 min
40 min
3  Portioner
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.
Om opskriften
Beskrivelse

Nem og lækker hverdagsret, hvor du kan få det bedste ud af hvad du har i dit køleskab. Jeg kalder typisk retten for en "Tøm-køleskabet-tærte" og der er nærmest ingen grænser for hvad du kan bruge af rester hertil.

Jeg laver altid en stor portion pulled pork og fryser det ned i mindre portioner, så jeg har nem aftensmad i en travl hverdag. 

Denne tærtebund kan som sagt bruges til at samle de fleste rester og give dem nyt liv i en tærte.

Ingredienser
Tærtebund
200 g Hvedemel
1 tsk Salt
1 dl Vand
1⁄2 dl Olie
Tærtefyld
1⁄2 Porre
1 Forårsløg
1⁄2 Løg
150 g Pulled Pork (Rester af tilberedt pulled pork. Kan sagtens erstattes af andre rester)
5 Æg
1⁄2 dl Fløde (Eller mælk)
  Salt
  Peber
Vejledning

Tærtebund

Bland det hele sammen til en fast dej.

Smør din tærteform/fad med en smule olie.

Rul dejen ud til den passer i et fadet/formen.

 

Tærtefyld

Bland alle ingredienserne sammen i en skål og rør godt rundt i den.

Hæld massen over tærtebunden i fadet/formen og stil det i ovnen.

Bag det ved 180 grader i en varmluftsovn i 25 minutter.

Lad tærten stå og "hvile" i 10-15 minutter før den serveres.

Velbekomme.

Pulled pork tærte

Pulled pork tærte

Om forfatteren
Profile picture for user Anette Søstrøm Asmussen
Anette Søstrøm Asmussen
Amatør
Bio
Anette er vild med at bage, især brød og kager. Klassiske danske retter og desserter fylder desuden meget i hendes hverdag.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier