Porrer i ovn

Porrer i ovn

5 min
30 min
6  stk.
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.
Om opskriften
Beskrivelse

Lækre og saftige porrer, der har en blanding af en sprød ydre og en blød og cremet indre. 

Smagene denne tilberedning frembringer er meget unik, og virkelig lækre.

Ingredienser
1 Porre
1 spsk Olivenolie
  Frisk timian
  Groft salt (God flagesalt)
Vejledning

Skær toppen af porren og fjern det yderste lag.

Skold lynhurtigt dine friske timan og tør dem af.

Vask dem godt og grundigt og skær dem i 3-5 cm lange stykker.

Vend dem i olien, saltet og timianen og gnub det godt rundt med dine fingre.

Porrer i ovn

Bag dem i ovnen i et ildfast fad ved 200 grader varmluft i cirka 30 minutter.

Velbekomme.

Noter

Se f.eks. en anden opskrift på bagte porrer her.

Om forfatteren
Profile picture for user Per Asmussen
Per Asmussen
Redaktion
Bio
Per er stifter af og redaktør på GastroFun.dk. Pers hjerte banker især for sous vide-teknikken, saucer og krogmodnet kød. Hans mission er at få danskerne til at spise bedre, lege og eksperimentere i køkkenet.
Læs flere af vores opskrifter
Kategori

Mad

Har du selv prøvet denne opskrift?

Vi elsker, når du deler dine resultater med os! Nævn os med tagget @GastroFun.dk på dine billeder på Instagram, så vi kan se, hvordan det gik.

Du kan også bruge tagget #gastrofundk.



Har du spørgsmål eller kommentarer til opskriften?

Skriv en kommentar nedenfor - eller find os på Instagram eller Facebook.


Sociale medier